Kunstmakerij en workshops

Kunstmakerij

Zin om kunst te maken onder begeleiding? Maar liever niet allerlei materialen aanschaffen en geen zin in gedoe thuis? Kom dan voor een vaste prik kunst maken in mijn atelier. Het enige dat je zelf mee moet nemen is je eigen doek/canvas. Voor de rest is alles inclusief.

Elke maandagavond of dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur mag je gebruik maken van de ruimte, de boeken, de materialen , onbeperkt koffie/thee en begeleiding. In een gezellige groep van maximaal 4 personen. Je kiest zelf waar je mee bezig gaat en hoe lang het project duurt. Ervaring is niet nodig, plezier en creatief bezig zijn,  staan voorop.

Kosten zijn € 45,- p.p. per maand. 

Aanmelden kan via stefancop@mail.com of per telefoon/app: 065367872

Workshops

Groepen vanaf 3 tot 6 personen kunnen zich aanmelden voor een kunstworkshop. We werken met acrylverf op een canvas. Er zijn verschillende mogelijkheden die vooraf of ter plekke worden besproken. De kosten zijn € 22,50 p.p. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en koek.

Grotere groepen kunnen contact opnemen voor een workshop op locatie. Ik neem dan alle materialen mee naar jullie eigen locatie.

Aanmelden kan via stefancop@mail.com of per telefoon/app: 0653678720.

De locatie

De workshops en de Kunstmakerij worden gegeven in mijn atelier op zolder. Omdat je twee trappen op moet is het atelier helaas niet geschikt voor mensen slecht te been. Ik geef echter ook workshops op locatie en bij mooi weer buiten.